fbpx
Öltögető – Varrós egységcsomag a Pilli Molli babaruhákhoz

Többen kerestek meg azzal a kéréssel, hogy készítsek a Pilli Molli babájuknak több ruhácskát is, mert a gyermekük nagyon szeret velük játszani, és szívesen öltöztetné őket. Ez adta az ötletet ahhoz, hogy a Pilli Molli babák valóban öltöztetős babák legyenek. Aztán egy kicsit továbbgondoltam a helyzetet…

Mi lenne, ha nem én, hanem te varrnád meg a Pilli Molli babaruhákat? Ha van egy kis kézügyességed, biztosan tudom, hogy neked is menni fog. Nem kell profi szabónak lenned, sem nagyon gyakorlott kézművesnek, elég, ha megvan az elhatározásod. Minden másban segítek.

A Pilli Molli varrós egységcsomag nem csak a varrásról szól

Minden egységcsomagot úgy állítottam össze, hogy neked ne kelljen már semmit sem beszerezned, csak tű és olló legyen otthon. Sőt, ha a gyermeked már nagyobbacska, akár segíteni is tud neked. Azokhoz a babákhoz ugyanis, amelyek nyakláncot is viselnek, gyöngyöket is küldök. Így a lányod elkészítheti a kis ékszert, míg te összeállítod a babaruhát. Igazi minőségi időtöltés, remek közös szórakozás lesz az együtt alkotás, hidd el.

 

Mit tartalmaz a Pilli Molli varrós egységcsomag?

 Attól függően, hogy melyik babának varrsz ruhát, más-más az egységcsomag tartalma. Amiben azonban mindegyik csomag megegyezik, hogy találsz bennük

  • részletes útmutatót és szabásmintát a varráshoz,
  • a babák különböző ruháihoz való textileket,
  • az ékszerhez gyöngyöket,
  • egyéb kiegészítőket.

A Katica baba ruhája például ingből, szoknyából és bugyiból áll, így ebben a csomagban az ehhez szükséges leírást és anyagokat kapod meg.

Cserélgethetők-e a Pilli Molli babaruhák?

Természetesen. Ha több Pilli Molli babátok is van otthon, esetleg más babák is, nyugodtan tarthatnak a játékok divatbemutatót. Arra azonban figyeljetek, hogy körülbelül azonosak legyenek a méreteik, mert csak így mutatnak majd bennük igazán jól. Ami biztos, hogy a gyermeked nagyon boldog lesz, és remekül fogja magát érezni a játékbabái között.

De van még egy jó hírem. Folyamatosan készülnek az újabb és újabb egységcsomagok, vagyis bővítem a kínálatot. Szeretném, hogy minden babátokhoz megkaphassátok a varrós segítséget. Az aktuális újdonságokról a hírleveleimből értesülhetsz, amelyre itt iratkozhatsz fel. Ha szeretnél te is egységcsomagot, kérlek jelezd. Ha viszont nincs kedved varrni, akkor se keseredj el. A webshopomban több ruha közül  is választhatsz már.

Lennének még kérdéseid vagy kérésed? Egyszerűen csak írj nekem.

 

 

Oszd meg!
Share On Facebook
Share On Google Plus
Share On Pinterest

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons