fbpx
Hogyan készülnek a Pilli Molli babák? – Kulisszatitkok elsőkézből

Negyedik emelet, tetőtér. Itt kelnek életre a babáim. Itt található a Pilli Molli babaműhely, amely egy igazi kis tündérvilág, egy csodateremtő tér. Ez az a hely, ahol rátok gondolok, és megalkotom a te vagy gyermeked Pilli Molli babáját. Egy hely, ahová elvonulok és kizárva a külvilágot, alkotok.

Mik készülnek a Pilli Molli babaműhelyben? 

Bár évekig patchworköztem, most a főszerepet a

  • Pilli Molli babák,
  • mackók,
  • nyuszik,
  • és sok más cuki figura vette át.

Ugyan nem mondtam le arról, hogy továbbra is megörvendeztesselek neszesszerekkel, lakásdekorációs tárgyakkal, de a babáim nem hagynak „kikapcsolódni”.  Szerencsére folyamatosan keresik őket, így minden percemben babázhatok. Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy felnőttként is annyit játszhatok, amennyi csak jólesik. Remélem, te sem hagytál fel a játékkal, és a gyermeke(i)ddel együtt nagyokat szórakoztatok.

Jelenleg folyamatosan készülnek

de vannak még

Miért van nevük a Pilli Molli babáknak?

Azért adtam nevet nekik, mert a kedves vásárlóim nem tudtak. Számtalanszor tőlem kérdezték ugyanis, hogyan nevezzék el legújabb Pilli Molli babájukat. Nem mondom, hogy könnyű dolog nevet adni, de mindenképp izgalmas feladat.

Amikor anyagbeszerző körúton vagyok, általában a különböző textilek, fonalak „súgnak” nekem. Olyan ez, mint amikor egy kismama babát vár, és találgatja, vajon milyen lesz a csöppsége, milyen név illene hozzá.

Nálam a „várandósság” az az időszak, amíg elkészülnek ezek a karakterbabák. Először a testüket varrom meg, aztán kapnak frizurát és az arcot is. Végül felöltöztetem őket annak megfelelően, hogy milyen is lett a lényük.

Pilli Molli babák szeretetből

Ezért hívom az én kis tetőtéri műhelyemet csodateremtő térnek, tündérvilágnak, mert fantasztikus érzés, ahogy életre kelnek a Pilli Molli babák.

Remélem, az alkotás örömét is érzed, látod bennük. Bízom benne, hogy a gyermeked, akit megajándékozol egy Pilli Molli babával, ugyanígy megtapasztalja azt a szeretet, amelyet ezzel én is adni szeretnék neki.

Szemezgessetek kedvetekre a webshopban. Tudom, hogy ott van a ti babátok is.

 

Oszd meg!
Share On Facebook
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Show Buttons
Hide Buttons