fbpx

Üdvözöllek a PilliMolli weboldalon

rita

Egy babakészítő meséje

Volt egyszer egy lány, aki elindult egy úton, mely színes ajtókkal volt szegélyezve. Az ajtókon izgalmas feliratok lógtak hívogatóan, hogy benyissanak rajtuk. A lány nagyon kíváncsi volt, így sok érdekesnek látszó ajtón benyitott. Belépett a hímzés, varrás, bőrmívesség, foltvarrás, nyelvtanulás ajtóin, de mindez nem volt elég, ezért tovább keresgélt. Úgy érezte, vár még rá egy sokkal izgalmasabb ajtó is, amely mögött élete végéig elidőzhet. Így esett meg, hogy megpillantotta a – Babakészítés- feliratot. “Ez lesz az!”- kiáltott fel, és már benn is volt.

Mindez több, mint 20 éve történt. Az egykori lányból, azaz belőlem mára családanya lett, de még ma sincs vége az ajtó mögötti világ felfedezésének. A kíváncsiságom megmaradt, így minden-nap  új kihívások elé nézek. Az ötleteimből általában valóság lesz, de a megvalósult álmok csak akkor válnak teljessé, ha másokkal is megoszthatom az alkotás örömét.

Szeretném, ha ennek a varázslatos világnak az örömeit, szépségeit, értékeit mások is élveznék velem együtt, ezért készítem babáimat gyermekeknek, anyukáknak vagy egyszerűen csak azoknak, akik szeretik őket.

Írj nekem, ha kérdésed van:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót

Show Buttons
Hide Buttons