fbpx

Babák/figurák

Babáim tisztán tartására felületi tisztítást javaslok. Bizonyos babáknál lehetséges a teljes mosás, de akkor is csak kéz meleg vízben, kímélő mosószerrel, nyomkodva. A szárítást minden esetben jó nedvszívó felületen, vízszintesen ajánlom. Amennyiben a baba gépben is mosható azt az adott baba részletes bemutatásánál külön jelzem.

Felületi tisztítás:

Nedvesítsünk meg egy puha fogkefét, vagy puha rongyot, mártsuk egy kis szappanba és körkörös mozdulatokkal távolítsuk el a foltot. Majd a szappant távolítsuk el sima vizes ronggyal. Óvatosan dörzsöljük, nehogy a textil kibolyhosodjon. Végül hagyjuk vízszintes helyen megszáradni babánkat.

Foltmunkák

Táskák/neszesszerek

Táskáim, neszesszereim többségét lehet gépben mosni, kímélő programon. Amennyiben a gépi mosást nem javaslom, az adott táska részletes ismertetésénél ezt külön jelzem.

Takarók

Takaróim alapanyagait minden esetben beavatom, mielőtt munkához látnék, ezért mosáskor nem engedik színüket. A kisebb méretű takarókat kímélő programon, finom mosószerrel lehet gépben mosni. Nagyméretű takarókat kézzel javasolt kimosni.

A foltmunkák vasalása, főleg a takarók esetében, langyos vasalóval történjen, hogy megmaradjon a foltmunkákra jellemző ’pufiság’ amennyire lehet, mert a vatelin, forró hő hatására összelapul.

Oszd meg!
Share On Facebook
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Show Buttons
Hide Buttons