fbpx
Varázslatos gyermekkor

Ki ne álmodozott volna felnőttként azon, hogy ismét gyerek lehessen. Ugye mindannyian egyszer már elgondolkoztunk ezen? Miért is oly varázslatos a gyerekkor? Megannyi jó emlék fűződik hozzá: gondtalanság, mosoly, öröm, sok játék, és még sorolhatnám. Egy varázs és álomvilág, melyben várakat építünk, és sosem dőlnek le, szerepet játszunk, és senki nem szól ránk, örök barátok leszünk, szeretünk és szeretnek, egy álomvilág, ami gyorsan elszáll. De valahol bennünk van egy hely ahol mindig gyerekek leszünk, egy hely hogy álmodozzunk, hogy újra gyerekek lehessünk. Egy textilbaba, vagy figura megteremti azt a varázslatos világot, melyre mindenkinek szüksége van, hogy kiegyensúlyozott boldog felnőtt lehessen.

A műanyag tárgyak világában textilbabát, vagy figurát készíteni különleges dolog. Öleltünk már magunkhoz hideg estéken vagy reggeleken műanyag babát? Rideg és hideg élmény lehetett. A puha pamut textilből készült babák átveszik testünk melegét és jó őket kézben tartani, melengetni. Jó megölelni, mint anyának gyermekét. Minden anya jót akar gyermekének ezért odafigyel arra is, hogy milyen játékot ad a kezébe. Ugye mi sem szeretjük a rossz minőségű, silány, olcsó tárgyakat magunk körül, akkor bizonyára gyermekünket is megkíméljük ettől.

A jó játék, a baba, lélek ápoló, feszültségoldó, képesség fejlesztő.
A textilbaba is egy út a felnőtté válás felé, ezért nem mindegy, hogy milyen minőségű világot tárunk gyermekeink elé.

Ha te is így gondolod, ne habozz és lepd meg gyermekedet egy PilliMolli babával, nézz be a webshopba és válogass kedvedre.

 

Oszd meg!
Share On Facebook
Share On Google Plus
Share On Pinterest
Show Buttons
Hide Buttons