fbpx
Zselyke babák
A tavalyi év egyik új babája volt Zselyke. Szeretem ezt a babámat, na, nem mintha a többit nem, de őt különösen. Bárhogyan indulok el vele, mindig új és új karakter születik belőle. Többnyire hetekig készül, mert szabás illetve tömés után napokig nézegetem, keresgélem a megfelelő fonalat, színt a hajához. Majd a ruhákhoz válogatok anyagokat. Aztán jöhet a többi, kis apró részlet. És egyszer csak megszületik a végleges kinézet.

Azt is nagyon szeretem az ilyen babáknál, hogy a régóta, itt-ott megbújó apró kis kiegészítők felhasználásra kerülnek. Így lett most is: ennél a babánál például a pom-pomok voltak már hónapok óta a polcomon és mindig tettem hol ide, hol oda, most viszont végre felkerült a sálra! De itt még nem ért véget, hiszen kívánkozott még egy fülvédőre is. Bevallom ez most az egyik kedvencem.

A rózsaszín outfithez is kiválóan illett egy ilyen pom-pom , mert maradt még:)

De, van olyan is, amikor megakad a szemem egy-két, kislányoknak való holmin is: így esett, hogy hajgumikat vettem mert tetszett a virág dísz rajta és tudtam, hogy majd egy babámat fogja egyszer díszíteni. Hát ez a dísz is már egy ideje ott lapult a polcon. Lett belőle egy hableány hangulatot idéző baba.

Januárban ők hatan születtek, és négyen már Japánban lesznek februárban. Messzire kerülnek tőlem, de tudom, hogy nagyon jó helyük lesz.

Ha szeretnél az itthon maradottaknak szerető otthont nyújtani, ne habozz felkeresni a boltot és a kosárba tenni őket, hogy mihamarabb családra leljenek.

 

 

Oszd meg!
Share On Facebook
Share On Google Plus
Share On Pinterest

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons